– Verden trenger flere miljøagenter

Organisasjoner med barn som aktive medlemmer presenterer seg i Q.
I den første utgaven av Q i 2014, er det Miljøagentene og Framfylkingen som presenterer seg.

MILJØAGENTENE:

– Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Vi har som mål å skape et varig engasjement for natur og miljøvern hos barn på deres premisser. Miljøagentene jobber sammen for at vi skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe. Alle barn kan bli miljøagenter.

Miljøagentene har over 6000 medlemmer og lokallag over hele landet. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon, og det er barna selv som bestemmer hva vi skal gjøre og mene – og hvilke saker vi skal jobbe med. Miljøagentene er opptatt av økologisk mat, miljøvennlig transport, ren energi, resirkulering, klimaendringer, naturvern, truede dyrearter og mye mer.

Miljøagentene ønsker et renere miljø og en tryggere framtid for jorden og menneskene som bor på den. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral, og alle som vil kan bli medlem. «Det er lettere å få til ting når man er flere. Vi er mange miljøagenter som samarbeider for miljøet.» sier miljøagent Mikael, 11 år.

Tekst: Anne Bleiklie /Miljøagentene

Miljøagentene har 6000 medlemmer rundt om i landet.

Miljøagentenes nettside

This entry was posted in Nettsak fra Q. Bookmark the permalink.

Comments are closed.