«De tøffeste gutta»

I sommerutgaven av Q fortalte vi om regissør Christian Lo og produsent Trine Aadalen Lo som vant både Ung filmskaper-pris og publikumsprisen for filmen «De tøffeste gutta» under den internasjonale barnefilmfestivalen i Kristiansand tidligere i år.  Her kan du lese hva produsenten fortalte om filmen som hadde premiere i begynnelsen av september.

– Det er skikkelig stas for oss som filmskapere å få en slik anerkjennelse for filmen som vi har lagt hele vårt hjerte og utallige arbeidstimer i, skriver produsent Trine Aadalen Lo i en e-post til Q.
– Det gir oss sterk motivasjon til å lage mer film for barn og unge. Det betyr også mye i forhold til at publikum kan bli kjent med og nysgjerrig på filmen. Publikum kjøper billetter til filmer de har hørt om, og norske filmer har ikke samme markedsføringsapparat som amerikanske filmer. Så da hjelper en publikumspris!

Hva er planene videre for «De tøffeste gutta»?
– Filmen kommer på kino fra 6. september nå i høst. Deretter følger utenlandssalg, filmfestivaler, opplegg via Den kulturelle skolesekken, og senere i vinter blir det DVD og Video on Demand-lansering. Vi samarbeider blant annet med organisasjonen MOT om denne filmen, så vi kommer til å gjøre noen aktiviteter sammen med dem også. Kanskje får publikum øye på små glimt fra filmen både her og der, og på nett, nå i sommerferien allerede. skriver produsenten.

«De tøffeste gutta» er en actionfylt komedie om Modulf som tror han er en slags superhelt. Hver dag blir han mobbet av de tøffeste gutta på skolen. Og det er helt greit. For da redder han de andre barna. En dag flytter Lise inn i nabohuset. Hun synes Modulfs ideer er det dummeste hun noen gang har hørt, og skaper det komplette kaos.

«De tøffeste gutta» (trailer)

This entry was posted in Nettsak fra Q. Bookmark the permalink.

Comments are closed.